Om selskapet 
Startside Nyheiter Konkurranse / Resultatservice Diskusjonsforum Linkar Om selskapet

Om Lade & Bakkagrindi Ltd

I utgangspunktet var det to tippeselskap i Kaupanger - Kvernavegen Betting og Bakkagrindi Tippelaug
Det var Kvernavegen Betting som heile tida hadde den beste likviditeten, så Bakkagrindi prøvde å erobra ein større del av markedet ved å gamble på oddssettinga. Men då ein lokal spelar sette 100 000 på ein "gaveodds" gikk det dukken med heile Bakkagrindi Tippelaug.

Kvernavegen Betting og Asbjørn Dale kjøpte opp heile konkursboet, inklusivt den svært deprimerte Rune Olstad. 
Dale har alltid vore sett på som ein svært raus kar, og han tilbydde Olstad delt leiarskap, mot at sistnemte ikkje fekk vere med på å sette odds eller utforme spørsmål dei første 2 åra.

Selskapet utvikla seg svært bra, og like før VM 1998 kunne vi ta ut eit svært anstendig utbytte (Dette er godt gøymt - til dårlegare tider)

Kvernavegen Betting vart etterkvart eit tungt navn, då spesielt internasjonalt. Det vart difor bestemt at namnet skulle endrast til det meir "fengjande" Cakeass. Dette navnet vart ein flopp, og førte til stor nedgang i aktiviteten i selskapet. Det kom som ein befrielse at Asbjørn - etter å ha funne den store kjærleiken - flytte til Trondheim. Då vart navnet endra til Lade & Bakkagrindi Ltd, som i dag er eit av dei mest anerkjente tippeselskapa i landet.

 

Alstad`s gode tips!

Det mest orginale tipset i tippeselskapet si historie står vel Jon Ingar Alstad for.
På spørsmålet om kven som vert Norge sin første målscorar i EM 2000 svara unge lovande Alstad: Jarle Flo
(Var det muligens Jostein han meinte?)


Tidlegare vinnarar:


VM-tippen 98 : Delt mellom Øystein Dale og Frank Hofslundsengen
Em-tippen (2000) : Torbjørn Menes
Torbjørn Menes - Vinnar EM-tippen 2000 og TL-Tippen 2003!
VM -Tippen 2002: Jørgen Sivertsen
PL - Tippen 2002: Trond Lyslo
TL - Tippen 2003: Torbjørn Menes
MIX - Tippen 2004: Helge Mjølnerød
MAX - Tippen 2004: Ingvar Skaar
LB - Tippen 2005: Rita Gjersvold
VM - Tippen 2006: Roar Skomakerstuen
EM - Tippen 2008: Vibeke Solsvik Foldnes
VM - Tippen 2010: Nils Joachim Knagenhjelm
EM - Tippen 2012: Rune Olstad
VM - Tippen 2014: Oddgeir Hov
EM - Tippen 2016: Anders Abrahamsen
VM - Tippen 2018: Sondre Foldnes Hov

Diverse Engelske tippekonkurransar: Trond Lyslo (2 gangar), Torbjørn Ørnes og Rune Olstad


Leiinga

Leiinga har lang erfaring i ulike pengespel. Begge har lang fartstid i den kjente og hazardiøse Pokerklubben Poker, totalt snakkar me om ca 20 år i rein peingaspelkompetanse!! So du skal ikkje vera redd for at du har satsa peingane dine eit seriøst tippeselskap........       

The Cake - ein frykta motstandar 
både på fotballbana og rundt pokerbordet           
Dale -  ein skygge av seg sjølv utan speloppleggar  The Cake

Kontakt leiinga: post@lb-gruppen.no


Trainees

For første gong i tippeselskapet si historie, tilsette vi våren 2002 to stk trainees for at me skulle kunne ta oss av alle dei tidkrevande arbeidsoppgåvene som følger med prosjektet. Desse vart vurdert opp mot mange andre gode kandidatar, men dei fekk til slutt tillit etter knallharde intervju-rundar dei siste dagane.                                                                                      

Trond Håvard Bjørgum  - Statistikkorakelet fra Namsskogan! 
Ikkje ein kamp eller ein odds
fra Vardø til Istanbul går uvurdert forbi  denne karen! Har vært til uvurderlig hjelp til poengsetting i konkurransane våre. I tillegg held han orden på poeng og ranking av deltakarane.

Frå 1.1.2003 forfremma til Senior Statistic and Controller

Bjarte Løland - Serveren sin far!
Lade & Bakkagrindi Ltd. på web hadde faktisk ikkje eksistert utan serveren til Bjarte! Desse siden blir faktisk køyrt på Linux-servaren til Bjarte som står og putrar og går heime på kjøkkenet hans! I tillegg står han for den tekniske drifta av sidene, og Bjarte vil sitte på vakt 24 timar i døgnet for at sidene skal vera i kontinuerleg drift! (Me har jo tippara frå andre verdensdeler også!) Skulle det likevel oppstå feil, er det berre å ringa han døgnet rundt. Vakttelefon: 95709577

Frå 1.1.2003 forfremma til Senior Web Director
 

 

 


Personvern

Ved å besøke denne nettstaden bekreftar du at du har lese og akseptert følgande:

Loggfiler:
Som dei fleste andre nettstadar brukar denne nettstaden loggfiler for å føre statistikk og hindre misbruk av tenesta. Loggane inneheld blant anna IP-adressa di, nettlesartype, tidspunktet du lasta sida, refererande sider m.m. Denne informasjonen er ikkje personleg identifiserbar.

Informasjonskapslar og Web Beacons:
Vi brukar tredjepartsannonseringsselskap til å vise annonsar når du besøker nettstaden vår. Våre annonsørar inkluderer for tida Google Adsense. Det kan hende at desse selskapa brukar informasjon (som ikkje inkluderer namn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på denne og andre nettstader for å kunne levere annonsar om varer og tenester som kan vere interessante for deg.

Google sin bruk av informasjonskapselen for DART lar oss vise annonsar til brukarar basert på deira besøk på dine nettstader og andre nettstader på Internett. Brukarar kan velge vekk bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til http://www.google.no/privacy_ads.html.

Denne nettstaden har ikkje nokon kontroll over informasjonskapslar som er brukt av annonsørar. Dersom du ønskjer meir informasjon om deira bruk av informasjonskapslar og Web Beacons må du kontakte dei direkte.

 

 

©Copyright 2002-2016 – Lade & Bakkagrindi Ltd 
Webdesign henta frå:
Elated PageKits